Informatiile prezentate pe website-ul www.polyfazer.ro sunt proprietatea S.C. AXIONET IoT S.R.L., denumita in continuare Axionet, cu sediul in localitatea Ciorogarla, judet Ilfov Str. Lacului 80, si avand punctul de lucru in Bucuresti, Strada Traian Vasile, nr 76, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/324/2017, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO17858646, si sunt destinate exclusiv utilizatorilor sai in scop informativ si comercial.

Axionet, in calitate de proprietar al acestui website, depune toate eforturile pentru ca informatiile prezentate sa fie permanent actualizate si in conformitate cu politicile interne ale companiei, insa nu garanteaza acuratetea acestora.

Utilizarea website-ului, indiferent de scopul vizitei, informational sau comercial, implica acceptarea prezentei politici de Termeni si Conditii, asa cum este expusa in pagina de fata. Axionet isi rezerva dreptul de a revizui Termenii si Conditiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la acesti Termeni si Conditii, dvs., utilizatorul, fiind unicul raspunzator de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

Accesul si utilizarea website-ului este permisa doar conform prezentului document, indiferent de natura si calitatea vizitei (utilizare website ca vizitator, inregistrare in cont, achizitie de bunuri, etc).

Drepturi de autor si marci inregistrate

Toate materialele prezente pe www.polyfazer.ro, incluzand, dar fara a se limita la, informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta continutul acestui site, fiind protejate de legea dreptului de autor si legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia situatiilor in care exista o stipulatie expresa, contrara, existenta pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea Axionet. Ele sunt protejate potrivit legislatiei in vigoare, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine raspunderea persoanei vinovate de incalcarea acestora. Toate drepturile sunt rezervate Axionet, Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejand acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa din partea Axionet. Reproducerea neautorizata a continutului acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente, va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.

Achizitiile online

Achizitia de bunuri si servicii pe site-ul www.polyfazer.ro se supune legislatiei privind Comertul Electronic (365/2002, 363/2007, OUG 34/2014), ceea ce presupune incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice pentru orice tranzactie efectuata in prezentul website, contracte care utilizeaza urmatorii termeni, avand sensurile specificate mai jos:

Vanzator: S.C. Axionet S.A., cu sediul in localitatea Ciorogarla, judet Ilfov Str. Lacului 80, si avand punctul de lucru in Bucuresti, Strada Traian Vasile, nr 76, sector 1 , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/324/2017, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO17858646, denumita in continuare Axionet

Cumparator: orice persoana fizica sau entitate juridica care plaseaza o comanda pe site-ul www.polyfazer.ro

Comanda: modalitatea prin care Cumparatorul comunica Vanzatorului intentia de a achizitiona bunuri de pe site-ul www.polyfazer.ro

Confirmare plasare comanda: email transmis in mod automat la adresa oferita de Cumparator, la scurt timp dupa plasarea comenzii pe site-ul Vanzatorului si care contine toate detaliile comenzii plasate de client, asa cum au fost completate de acestea. E-mail-ul transmis de Vanzator reprezinta o confirmare a inregistrarii plasarii comenzii pe site-ul www.polyfazer.ro, si nu o confirmare in sine a comenzii.

Confirmare comanda: interactiune telefonica sau scrisa intre Cumparator si un reprezentant (operator/ consultant vanzari) al Vanzatorului, prin care acesta din urma confirma clientului informatii referitoare la stocul produselor comandate si termenul de livrare/ ridicare din magazin.

Procesare comanda: email transmis in mod automat la adresa oferita de Cumparator, confirmare insotita de Factura Fiscala a comenzii plasate de client si care atesta existenta stocului pentru produsele comandate de client si demararea procedurilor de livrare a acestora de catre firma de curierat agreata ca partener a Vanzatorului/ ridicare a produselor comandate din magazinul ales de Cumparator.

Factura Fiscala: document fiscal transmis in mod electronic, automat, de catre Vanzator la adresa de email oferita de Cumparator. Conform Codului Fiscal art. 319 alineatul 29, semnarea si stampilarea facturilor nu sunt elemente obligatorii, implicit factura primita prin email reprezinta originalul.

Termen de livrare: estimare aproximativa oferita in mod standard de catre Vanzator Cumparatorului, odata cu procesarea si confirmarea comenzii, termen care nu implica obligatii contractuale din partea Vanzatorului, intrucat este in stricta dependenta de firma de curierat agreata de Vanzator.

Politica de vanzare online

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.polyfazer.ro implica acceptarea acestor Termeni si Conditii, implicit a modului de comunicare (scrisa – electronica si verbala – telefonica) prin care Vanzatorul informeaza Cumparatorul cu privire la orice detalii referitoare la comanda plasata de acesta din urma.

Cumparatorul poate plasa comenzi online in orice moment al zilei, de luni pana duminica, si in urma carora va primi o Confirmare plasare comanda pe email.

Comenzile plasate sunt operate/ pregatite de operatorii Axionet zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.30-17.00.

Confirmarea comenzii se face zilnic, de luni pana viner, in intervalul orar 9.00 – 17.30. Confirmarea se realizeaza de catre un reprezentant al Vanzatorului si va contine informatii referitoare la disponibilitatea produselor din comanda, termenul de livrare/ ridicare din magzin, verificarea datelor de identificare ale Cumparatorului (in cazul in care acestea sunt insuficiente pentru procesarea/ expedierea/ ridicarea din magazin a comenzii) etc. (In vederea confirmarii, reprezentantul Vanzatorului va contacta telefonic Cumparatorul. Confirmarea finala se face prin emailul de transmitere a Facturii Fiscale.) Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii sau crearea contului de utilizator, Axionet operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau.

Comenzile plasate in weekend (vineri, dupa ora 14.00 – luni, ora 08.30) vor fi operate/ pregatite si confirmate, ulterior expediate, in cursul zilei de luni si marti, termenul de livrare estimat fiind calculat din momentul expedierii lor.

Vanzatorul depune toate eforturile pentru a mentine si afisa Cumparatorului stocuri si preturi actualizate pentru produsele oferite spre vanzare. In eventualitatea in care Vanzatorul constata lipsa stocului sau nevandabilitatea pentru unul sau mai multe produse din comanda plasata de Cumparator, un reprezentant al Vanzatorului va aduce la cunostinta acest aspect Cumparatorului (in scris sau verbal) in cel mai scurt timp, oferind informatii cu privire la data revenirii in stoc a produsului/ produselor, posibilitatea inlocuirii acestora, termenul aproximativ de livrare, etc. , anuland sau operand modificari asupra comenzii plasate de Cumparator in conformitate cu indicatiile transmise de acesta din urma.

Odata confirmata comanda, Cumparatorul va primi pe email o notificare de procesare a comenzii, impreuna cu Factura Fiscala aferenta comenzii confirmate.

Comanda se expedieaza catre Cumparator impreuna cu un exemplar din Factura Fiscala si bonul fiscal aferent comenzii, precum si cu oricare alte documente insotitoare (anexe, garantii produse, manuale de utilizare, declaratii de conformitate, etc.) sau materiale informative apartinand Axionet sau partenerilor sai (pliante, brosuri, etc.)

Livrarea comenzilor online

Comenzile online plasate pe site-ul www.polyfazer.ro ajung in posesia Cumparatorului prin urmatoarele metode de livrare:

 1. Livrarea prin curier: comenzile online se expedieaza cu ajutorul firmei de curierat pe intreg teritoriul Romaniei, de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -17.00, , in sistem door-to-door SAU pot fi ridicate gratuit din magazinul ales de Cumparator

Costul de transport este achitat de catre client. Taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea cumulata a produselor din comanda si in functie de localitatea de livrare, fiind afisat in mod explicit in pasul 2 de finalizare a comenzii.

Termenul obisnuit de livrare este de 2-15 zile lucratoare, cu posibilitatea prelungirii acestuia in cazuri exceptionale (sarbatori legale, etc.); in astfel de situatii, clientul este informat telefonic sau prin email de catre consultantii de vanzari Axionet asupra noii date de livrare si vor stabili impreuna o noua data de livrare.

Comenzile plasate pana in ora 14.00 in oricare din zilele lucratoare si confirmate clientului de catre reprezentantul Axionet, vor fi expediate de catre Vanzator in aceeasi zi, termenul estimat de livrare fiind calculat de la aceasta data.

in intervalul a doua zile lucratoare din saptamana imediat urmatoare plasarii comenzii.

In cazul comenzilor cu plata prin OP, termenul de livrare comunicat se calculeaza de la primirea confirmarii de plata de catre Vanzator (a se vedea articolul referitor la plati).

In momentul livrarii, clientul verifica integritatea ambalajului, iar in cazul in care acesta nu este in conditii bune (prezinta colturi rupte, zgarieturi, defecte de orice fel, etc) solicita agentului firmei de curierat intocmirea unui proces verbal de predare-primire cu mentionarea tuturor neregulilor constatate, refuzand totodata primirea coletului.

Axionet nu poate fi facut raspunzator pentru neregulile de livrare (intarziere livrare peste termenul estimat, ambalaje si produse deteriorate la transport, etc.), ele cad in sarcina firmei de curierat partenere, iar pentru solutionarea acestora Cumparatorul se va adresa direct acesteia.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii sau crearea contului de utilizator, Axionet operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau.

Preturile si plata comenzilor online

Toate preturile produselor din site-ul Taxele de livrare a bunurilor comandate sunt calculate in functie de greutatea acestora si localitatea de livrare, fiind comunicate in mod explicit clientului inainte de plasarea efectiva a comenzii, prin afisarea ei in timpul procesului de finalizare a acesteia, precum si in email-urile tranzactionale transmise clientului in urma inregistrarii comenzii sale in magazinul online.

Pretul afisat pe site-ul www.polyfazer.ro pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice contine si taxa verde conform Directivei Europene 2012/19/UE si a OUG 5/2015.

Promotiile afisate de Axionet in magazinul online si in catalogul de prezentare sunt valabile in limita stocului disponibil si/ sau in perioada de timp specificata.

Axionet depune permanent eforturi pentru ca informatiile de pret (dar si denumiri, caracteristici si specificatii tehnice produse) afisate pe site-ul www.polyfazer.ro sa fie corecte, insa nu exclude erorile de factor uman care pot impacta preturile produselor. In astfel de cazuri, Axionet va informa Cumparatorul asupra situatiei aparute, oferindu-i posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula.

Axionet isi rezerva dreptul de a face verificari de ordinul securitatii datelor oferite de Cumparator in bazele de date ale tertilor, pentru a preveni intentiile de fraudare. Axionet opereaza toate aceste verificari conform Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Detalii referitoare la acest aspect pot fi consultate citind Politica de Confidentialitate.

Comenzile online plasate pe site-ul www.polyfazer.ro pot fi achitate:

 • Plata online cu cardul
 • Plata cu OP
 • Ramburs

Plata cu cardul

La efectuarea platii cu cardul a comenzilor plasate pe www.polyfazer.ro , Cumparatorul va trebui sa completeze datele solicitate de procesatorul de plati online, si anume:

 • Numarul cardului
 • Data expirarii cardului: luna si an
 • Codul CVV/ CVC: codul de securitate format din 3 sau 4 cifre si care se afla pe spatele cardului
 • Numele titularului de card

Odata introduse datele solicitate, clientul primeste prin sms un cod pe care il va introduce in interfata de plata cu cardul pentru finalizarea tranzactiei.

Tranzactia propriu-zisa se desfasoara pe pagina securizata a procesatorului de plati online, datele introduse de client fiind confidentiale, accesibile intr-o forma criptata doar procesatorului platii.

Axionet nu este responsabil de eventualele comisioane percepute de banca pentru tranzactiile efectuate de client.

Axionet nu percepe niciun comision Cumparatorului la efectuarea platii cu cardul pentru comenzile plasate online.

Plata cu OP

Clientii care aleg sa plateasca prin Ordin de Plata vor primi pe email, odata cu informarea privind inregistrarea comenzii, factura proforma pentru a efectua plata.

Comenzile cu plata prin OP se proceseaza doar dupa primirea confirmarii de plata.

Datele necesare pentru efectuarea OP-ului sunt urmatoarele:

AXIONET IoT SRL

Sediul Social: localitatea Ciorogarla, judet Ilfov Str. Lacului 80

Reg. Com.: J23/324/2017

CIF: RO17858646

RO87BACX0000004504121001

In momentul efectuarii platii prin OP, pentru identificarea facila a acesteia, clientul va trebui sa completeze numarul comenzii in campul “Detalii de plata” si sa transmita confirmarea tranzactiei la adresa contact@axionet.ro.

In cazuri exceptionale, pentru clientii care au refuzat preluarea comenzii/ comenzilor anterioare, Axionet poate restrange modalitatea de plata oferita acestora la plata cu cardul sau cu OP.

Returul comenzilor online

Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor nostri persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate de Axionet in magazinul online www.polyfazer.ro pot fi returnate in maxim 15  zile calendaristice de la receptionarea de catre client a ultimului produs din comanda.

Pentru a-si exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand formularul de retur disponibil la adresa www.polyfazer.ro/formular-retur.

Returul se accepta DOAR pe baza bonului fiscal transmis clientului odata cu factura si comanda aferenta!

Produsele returnate trebuie sa fie predate in starea in care au fost livrate/ ridicate, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/ electrice, cu toate etichetele, manualele, certificate de garantie (in original) si accesoriile incluse.

Politica noastra de retur nu se refera la produsele care sunt neconforme în momentul achizitionarii sau al livrarii/ ridicarii (nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si cele pe care vanzatorul le-a prezentat)

Se poate returna orice tip de produs, cu urmatoarele exceptii:

 • Articole deteriorate ca urmare a montajului sau nerespectarii instructiunilor de utilizare;
 • Produse folosite.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe bucati din acelasi produs si se doreste returnarea intregii cantitati comandate, este permisa desigilarea unei singure bucati, restul fiind returnate sigilate.

Produsele retur, respectand conditiile de mai sus, se vor returna prin curier sau vor fi predate personal in  magazinele din care au fost expediate/ ridicate de catre client. Plata transportului pentru returul produselor cade in sarcina clientului.

Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, in contul IBAN al Cumparatorului (cont specificat de acesta in formularul de retur).

Axionet isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor clientilor care au inregistrat retururi repetate, nejustificate, fara anuntarea in prealabil a Vanzatorului.

Solutionarea conflictelor

Solutionarea online a litigiilor: pentru oferirea unui instrument eficient de solutionare a reclamatiei consumatorilor in cazul achizitionarii de bunuri si servicii on line precum si pentru ca procedura solutionarii alternative a litigiilor sa fie disponibila si usor accesibila online pentru ambele parti, Regulamentul nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor prevede instituirea unei platforme de solutionare online a litigiilor (denumita in continuare “platforma SOL”) care sa le ofere consumatorilor si comerciantilor un punct de intrare unic pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor online, prin intermediul entitatilor de solutionare alternativa a litigiilor care sunt conectate la platforma. Din punct de vedere informatic, platforma SOL va fi un site interactiv, gratuit si disponibil in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, dipsonibil la adresa:https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO.

Aceasta platforma: va furniza un formular de reclamatie care va fi completat si transmis online de catre reclamant; va informa partea parata in legatura cu reclamatia depusa; va identifica institutiile abilitate (entitatile de solutionare alternativa a litigiilor), etc. Prin urmare, Directiva si Regulamentul (UE) nr. 524/2013 sunt doua instrumente legislative interconectate si complementare.

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Axionet IoT SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorul AXIONET in scopul livrarii produselor şi in scopuri de marketing ,şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail contact@axionet.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Informaţii generale colectate de www.polyfazer.ro

www.polyfazer.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră. De asemenea, www.polyfazer.ro va colecta si adresa IP ca date de trafic. Cookie-urile folosite de polyfazer.ro (proprii sau de la terti) sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, zopim, trusted, globessl, pinterest, clicktale, profitshare, facebook, plusone, google experiments, twitter, adwords, retargeting.

Politica de utiliare Cookies

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Navigand pe acest website, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser. Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute o data ce utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente’). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 •     Cookie-uri de performanta a site-ului
 •     Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 •     Cookie-uri pentru geotargetting
 •     Cookie-uri de inregistrare
 •     Cookie-uri pentru publicitate
 •     Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

www.polyfazer.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei. Sunteţi obligati să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei în caz de încalcăre a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

www.polyfazer.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.polyfazer.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

Informaţiile pe care ni le puneţi la dispoziţie vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntampina încălcarea securitatii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.