MAGAZIN ONLINE

DE CE SĂ ALEGI STAȚIILE DE ÎNCĂRCARE POLYFAZER ?

Implementăm, instalăm și administrăm stații de încărcare AC și DC sau putem să ajutăm în gestionare stațiilor de încărcare existente .

MAȘINĂ PERSONALĂ

SOLUŢII REZIDENŢIALE

ÎNCĂRCARE FLOTE

PENTRU COMPANII

STAȚII PUBLICE

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

CONTROLEAZĂ STAȚIA CU TELEFONUL

Prin descărcarea aplicației și completarea unei simple înregistrări, aveți acces instantaneu la stațiile de încărcare din zona dumneavoastră. Procesul de inregistrare este foarte rapid, fără a fi nevoie să introduceți informații detaliate.

Operatorii de rețele de încărcare electrica pot administra informații generale, fotografii, orele de deschidere, prețurile la kWh Polyfazer, etc. În interfață de administrare se pot vedea toate detaliile tranzacțiilor executate, inclusiv facturi emise.

Utilizatori vor selecta o stație din listă aplicației, face sortare după locația curentă sau direct pe hartă. Fiecare stație conține informații despre prizele instalate, astfel încât să puteți vedea întotdeauna dacă acceptă vehiculul dumneavoastră.

APLICAȚIE SMARTPHONE
PENTRU UTILIZATORI

Prin descărcarea aplicației și completarea unei înregistrări simple, veți obține acces instantaneu la stațiile de încărcare din zona dvs. Procesul de înregistrare este foarte rapid, fără a fi nevoie să introduceți informații detaliate. Din aplicatioa de mobil trebuie doar să adăugați adresa de e-mail și să alegeți o parolă.

DESCARCĂ APLICAȚIA

  •  După ce selectați o stație din listă, scanați codul QR sau apropiați telefonul de eticheta NFC, ecranul de control al stației apare în aplicație.
  • Selectați stația și adaptorul corespunzătoar unde este conectat vehiculul electric și apăsati butonul pentru a începe incărcarea.
  • Acum, aveți timp să vă relaxați, să beți o cească bună de cafea sau să servești mâncarea preferată. Puteți urmări întregul proces de incărcare a vehiculului dvs. direct în aplicația Polyfazer. Vi se furnizează informații despre cantitatea de kWh Polyfazer și parametri de încărcare.

 

PENTRU OPERATORI

INTERFAȚA DE ADMINISTRARE

Operatorii de rețelei de stații de incărcare pot administra într-o interfată web de administrare informațiile generale, fotografii, ore de funcționare, prețul energiei. Se pot, de asemenea, vizualiza toate detaliile tranzacțiilor executate, inclusiv facturile emise.

Partenerii precum proprietari sau operatori de hoteluri, restaurante, stații de benzină și alte entităti pot beneficia de opțiunea de a-și motiva clienții ce au vehicule electrice folosind cupoane de reducere pentru energia consumată. Voucherele pot fi customizate pentru a se potrivi cu toate variantele pe care partenerul nostru le cere.

STATIILE DE INCARCARE POLYFAZER

  1. Plată cu cardul – plata prin card se va face în mod automat atunci când încărcarea s-a terminat
  2. SMS Premium – în aplicație, selectați valoarea creditului pentru energia necesară și trimiteti mesajul. Creditul achizitionat va fi automat creditat în contul dumneavoastră sub forma unui cupon de discount.
CONTACTEAZĂ-NE

Completează formularul și echipa noastră te va contacta în curând. Îți mulțumim pentru interes!

TIP STATIE
ACDC
MOD DE FOLOSIRE
PUBLICAUZ PRIVAT/PERSONAL