Noua Generatie

De management si administrare pentru statiile de incărcare vehicule electrice

Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza servicii si pentru a analiza traficul

Controlează statia utilizand aplicații mobile

Prin descărcarea aplicației și completarea unei simple înregistrări, aveți acces instantaneu la stațiile de încărcare din zona dumneavoastră. Procesul de inregistrare este foarte rapid, fără a fi nevoie să introduceți informații detaliate.

Notificări

Sistemul de notificare va anuntă cu privire la progresul incărcarii precum si cand incărcarea s-a finalizat . Puteți de asemenea comunica cu ceilalti soferi conectati cu privire timpul lor estimat de încărcare.

Istoricul de încărcare

Prin intermediul aplicației mobile aveți acces la toate informațiile cu privire la încărcare, inclusiv consumul istoric de energie, preț, metoda de plată și, de asemenea la graficul de incărcare. Pentru fiecare tranzacție este disponibila factura pentru descărcare.

Suport pentru dispozitive portabile

Ține evidența progresului incărcarii. Imperechează smart watch-ul cu smart phone-ul tau ca sa accesezi toate informatiile importante, inclusiv grafice și notificări rapide.

Lista statiilor

Puteți găsi o stație potrivită din lista de stații ordonate în funcție de distanța de la poziția dumnevoastră actuală sau puteți vizualiza statiile direct pe hartă.

Status sreen Station control screen Charge notification Charge complete notification Charging history screen Screen Station listing screen
Loading Phone
Wearables notification iWatch Polyfazer Time Charging Wearables charing

Statiile de incărcare

Este esentială selectarea stației în cazul în care intenționați să încărcați vehiculul electric. Selectați stația adecvată din aplicația mobilă. Fiecare stație conține informații despre tipurile de prize instalate, astfel încât să puteți vedea întotdeauna dacă vehiculul dumnevaostra este suportat sau nu.

Actualizarea stării

Fiecare stație actualizează statutul său în mod continuu, astfel încât să puteți vedea dacă stația este disponibilă, închisa sau in curs de utilizare.

Informații tehnice

Vreti sa stiți ce putere maximă de iesire are stația sau alti parametri tehnici? Le puteți găsi în detaliu stație prin intermediul aplicației de telefonie mobilă.

Navigare

După ce ati găsiți stația potrivită, puteți naviga catre ea utilizând aplicația preferată. Pentru cel mai rapid mod de a găsi cea mai apropiată stație, utilizați butonul "Găsiți cel mai apropiat" de pe ecranul principal. Alternativ, puteți afișa automat cea mai apropiată stație atunci când aplicația pornește în setări.

Prețuri

Prețurile pentru energia consumată pot varia în funcție de fiecare stație. Puteti vedea informația despre tarifare în detaliile fiecarei stații.

Hotspot wi-fi

Stațiile amplasate în locuri cu semnal GSM scăzut sunt prevăzute cu conexiune Wi-Fi. Pentru mai multe informații despre modul de conectare la hotspot va rugam verificați din aplicatia mobilă detaliile stației.

 • 16

Incepe incărcarea.

Prin selectarea unei stații din listă, scanarea codului QR sau încărcarea tag-ului NFC, ecranul de control al încărcătorului apare în aplicație.

Selectați unitatea corespunzătoare și conectorul corespunzător la care vehiculul electric este conectat și apăsați butonul pentru a începe încărcarea.

Incepe Incărcarea

Nu numai că aveți acces la informațiile privind cantitatea de energie utilizată, costul acesteia și tensiune utilizată în timpul procesului de încărcare , insa puteti vizualiza mai exact procesul de încărcare al vehiculului electric.

Limita de incărcare

Puteți seta limita o maximă dorită pentru incărcare in kWh. În cazul în care limita setată este atinsă, încărcare va fi încheiată în mod automat.

Acticve charging Charge progress
Charge graph Charge limit
Station Phone
Payment status Credit card Charging history Charge graph Polyfazer promo
prone Creadit card

Metode de plată

- plata prin card se va face în mod automat atunci când încărcarea s-a terminat
- în aplicație, selectați valoarea creditului pentru energia necesară și trimiteti mesajul. Creditul achizitionat va fi automat creditat în contul dumneavoastră sub forma unui cupon de discount.

Istoricul tranzacțiilor

Aplicația mobilă oferă acces la toate informațiile cu privire la toate tranzacțiile efectuate, inclusiv cantitatea de energie consumată, prețul , metoda de plată utilizată și o diagramă a procesului de încărcare.

Facturi descărcabile

Pentru fiecare tranzacție există de asemenea, un document de factură disponibilă pentru descărcare.

Cupoane de promoție

Unii proprietari oferă cupoane promo pentru energia consumată pentru clienții lor. Cupoane pot fi aplicate înainte de a începe procesul de încărcare.

Parteneri

 • Conectați EVC (încărcătorul electric de vehicule) dumnevoastră la un sistem global.
 • Vom rezolva legislația complexă și vă vom permite să vă extindeți ușor și rapid clientela.
 • Oferim soluția potrivită pentru cei care se gândesc să își construiască propria retea EVC (de încărcătoare pentru vehiculele electrice).

Servicii

 • Nu este nevoie să semnați un contract complicat.
 • Oferim un sistem eficient de facturare și integrare cu carduri de plată, precum și servicii SMS premium.
 • Tarife - prețuri diferite pentru fiecare stație, inclusiv un sistem de voucher sofisticat.
 • Acces ușor la EVSE pentru fiecare driver EV.
 • Integrarea cu rețelele agregatoare, cum ar fi Hubject.

Punerea în aplicare

 • Asiguram un instrument complex pentru monitorizarea și controlul EVC-urilor sub forma unei aplicații smartphone.
 • Suport pentru Protocolul Open Charge Point (OCPP) versiunile 1.5 și 1.6, Protocolul deschis InterCharge (OICP) și Interfața de încărcare deschisă (OCPI).
 • Implementarea este simplă. Am testat majoritatea stațiilor de încărcare disponibile pe piață (Keba, Ensto, ABB, Micos, VoltDrive, Nikola, Eluminocity și multe altele).

Contacte

Aveti nevoie de mai multe informații? Doriți să utilizați sistemul nostru impreuna cu statiile dumnevoastră? Căutați o stație pentru proprietatea dumnevoastra? Vă vom răspunde cu plăcere la toate întrebările si vom incerca să găsim soluția adecvată pentru dumneavoastra. Vă rugăm să contactati folosind formularul de contact de mai jos.

?

Esti un operator de rețea de statii de încărcare sau căutați o stație de incarcare pentru proprietatea dumnevoastră?

Contacteaza-ne!

Numai portret!